top of page

Afgelopen weken heb ik twee keer met Mark mogen samenwerken. Een grote show met orkest en 2 theatershows in het Rabotheater. Mark is een rustig persoon en maakt fantastische foto’s.

Het mooiste is dat hij zich overal bevindt in de zaal en op het podium maar dat hij onzichtbaar is voor muzikanten/spelers en publiek. Dat maakt dat zijn opnames mooie en onverwachte momenten weergeven.

Dit levert niet alleen een prachtige reportage op maar ook nog eens haarscherpe foto’s.

Ik kan Mark zeker aanbevelen als fotograaf en onze samenwerking blijft zeker niet bij deze beide keren.

 

Peter Löbker, freelance dirigent/muzikant Weerselo

"In dec 2021 een fotoshoot gepland met Mark en Roos.. dit voor onze zoon z'n 1e verjaardag.. we wilden graag peaky blinders style.. nou dan ben je bij dit stel aan het juiste adres !

We hebben een hele leuke ochtend gehad en de foto's zijn dan ook echt om in te lijsten !! Leuke lieve mensen met gevoel voor detail en in overleg is alles mogelijk.. wij komen hier zeker terug!! Tot snel! "

 

Liefs robin, sabrina en fynn

"Het is altijd weer heerlijk gezellig om een samenwerking met Mark en Roos aan te gaan.
Ze gaan super ontspannen te werk en zijn echte teamplayers!
Deze combinatie zorgt natuurlijk voor prachtige resultaten. 

In één woord TOP!!   "

         

Karin

Ontzettend fijn stel, waar ik al een paar keer een artistiek naaktshoot mee heb gedaan. Ongedwongen ontspannen sfeer met volop creatieve ideeën! Met altijd weer knal platen. Ze weten de shamelessly Sensual Woman bij je los te maken door de prettige samenwerking waarbij je je op je gemak voelt.

Ellen

Mark, ik ben heel erg blij en tevreden over alle shoots die wij de laatste jaren gedaan hebben, foto's met mijn honden koester ik!!  Evenals de fitness foto's. Jij en roos zijn zo geduldig en professioneel, echt fijn om samen een shoot te doen. Deze wordt dan ook zekers vervolgd.

Syl.

Onlangs een shoot gehad met Mark en Roos. Ik ben totaal niet fotogeniek, en ik vind het lastig om een mooie pose aan te nemen uit mijzelf. Mark en roos hebben mij heel goed gestuurd door de shoot heen, ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, en ze kregen mijn volle vertrouwen.
Bedankt toppers!

mike viking Shieldwalll

Fotoshoot gedaan met Mark en Roos Zanderink
Wat een fantastische ervaring.

Zo professioneel tot in de details.
Thanks voor deze ervaring.
zoveel geleerd.

Echt een aanrader.

Mike the  Viking

bottom of page