top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMark Zanderink

De viking fotoshoot

Hoe en wat kwam deze shoot tot stand.


Fotoshooten in coronatijd gaat wat moeilijker. Nu ik gevaccineerd ben omdat ik in de zorg werk krijg je toch iets meer gevoel van vrijheid maar moet dit blijven doen met verstand. Altijd shoots gedaan zonder MUA omdat die toch dicht op het model moet staan maar bij dit idee kon dit gewoon niet zonder. Maar wij hebben ook niet zomaar iemand uitgekozen om mee samen te werken. We hebben Simone de Waal gevraagd mee samen te werken. Een goede maar ook lieve visagiste die wij ook privé kennen en wel eens afspreken.Model en visagie een mondkapje voor en make uppen maar! Wat onder het mondkapje zat heeft Roos zelf gedaan.

Ik heb al in de winter toen het sneeuwde wat Warrior achtige foto's van roos zelf gemaakt, maar ik wou nu toch net even meer mijn style uitwerken, iets gewaagd maar ook een thema en die samen combineren. Ik had ergens een selfie gezien en dacht eigenlijk leuk maar dit kan ik beter. Je komt soms ergens inspiratie tegen. Pinterest of instagram alleen dan geef je een totaal eigen draai aan en nu lijkt de mijne ver weg op de inspiratie zodat het ook geen kopie is.Shooting time!


Een idee hebben en het goed uitwerken zijn twee verschillende dingen. Wat je in je hoofd hebt en wat je kan uitwerken door het materiaal wat je thuis hebt liggen. Kleding/ props enz.

Roos had wat nepbont vestjes maar dit was nog een beetje te braaf ondanks dat ze geen BH droeg. Het kwam in de buurt van een viking look maar er ontbrak nog wat.

Dus een stuk schaapvacht gepakt wat normaal over de stoel ligt en met spelden vast gemaakt, zodat het lijkt dat het er bij hoort.

Nu waren de handen een beetje een probleem en moesten we kijken om dit natuurlijk over te laten komen en niet te fashion achtig.

Dus ik bedacht me dat ik nog een dolk had liggen waarvan het handvat wel oud leek. Die hield ze dan ook in haar hand.

Rook machine er bij en BAMMM! Het resultaat hadden we snel bereikt.

Ik zou zeggen, ENJOY!!!.Model: Roos MUA: Simone de Waal

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page